Festivalguiden.no er norges største rene festivalside og har brukere i alle aldre.Vi kan tilby et vidt spekter av annonser og kommersielle integrasjoner.


Her er en oversikt med eksempler (antall og fordeling i % per produkt);

  • Wallpaper forside (4 stk x 25%)
  • Wallpaper sjanger (1 stk x 100% per sjanger), vises kun på festivalprofil - Kjøper man f.eks. wallpaper til filmfestivaler er den da kun synlig på festivalprofilene til alle filmfestivalene i databasen.
  • - Lokale annonser (3 stk x 100%). Annonsen vises på festivalprofilen og er en annonse tilpasset den aktuelle kommunen. F.eks. hvis en hotellkjede kjøper en annonse vil det komme opp et tilpasset budskap på festivalprofilene der hotellkjeden har hotell. Hvis brukeren er innom Hovefestivalen som ligger i Arendal vil man få opp en annonse for hotellkjeden tilpasset Arendal, samme annonse vil vises på alle andre festivaler uansett sjanger i Arendal.
  • - Sjanger annonse (1 stk 100% per sjanger) - vises per festivalprofil. Det lages èn annonse som vises på alle festivalprofiler i samme sjanger.

Plasseringer som ikke er til salgs

  • Toppbanner forside
  • Miniboard alle sider

Vi har også en bransjekatalog over leverandører innenfor hver sjanger. Se mer info her.

Har du en nettside som ønsker festivalkalender? Du kan få låne XML-data fra oss gratis mot at festivalene linker til festivalprofilene på festivalguiden.no. Ønsker du en white-label løsning, ta kontakt med oss!

Har du noen andre gode idèer til kommersielle integrasjoner eller annonsestørrelser vi bør vurdere, så ta kontakt!